Vanwege de covid-19 maatregelen alleen nog op afspraak

Computerwinkel Roosendaal voor al je computerproblemen

Computerfanaat / Computerwinkel Roosendaal

Computerhulp Roosendaal

Computerfanaat is een computerbedrijf is Roosendaal en heeft zijn computerwinkel gevestigd aan de Belder 23G 4704RK in Roosendaal.  Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige computerhulp of bent u op zoek naar iemand die uw computer kan repareren? Dan bent u bij computerfanaat aan het juiste adres.

Computerfanaat helpt u bij uw verschillende problemen

Computerfanaat heeft een team van gedreven mensen die allen dezelfde passie delen: computers en IT! Mac of pc, laptop of desktop, de specialisten van Computerfanaat zijn het liefst dagelijks met alle soorten computerproblemen bezig.

Een greep uit onze diensten:

En nog veel meer! Mocht uw probleem hier niet bij staan dan kunnen we dit in de meeste gevallen toch voor u oplossen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Meer dan computerhulp aan huis

Computerfanaat is gericht op meerdere ICT activiteiten. Naast computerhulp aan huis zijn er meerdere diensten waar u gebruik van kunt maken. Het is ook mogelijk om hulp op afstand te krijgen.Voor deze service komen wij niet bij u aan huis voor het oplossen van uw computerproblemen, maar helpen u op afstand. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u ons contacteren.

Tarieven

Onze tarieven hangen af van het soort reparatie of computer probleem en het type computer of laptop. Een aantal vaste tarieven staan op onze tarieven pagina. De prijzen die hier staan weergegeven geven u wel een goede indicatie. Weet u niet precies wat voor reparatie u nodig heeft? Geen probleem, wij maken eerst een volledige diagnose van het probleem, daarna ontvangt u een prijsopgave van ons.

Computerwinkel
Hoe maak ik een afspraak?
Belder 23G
4704RK Roosendaal
Nederland
Ma t/m Vr :  –  uur
Computer reparatie roosendaal

Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.

Waarom Computerfanaat?

  • Goedkoopste computerhulp van Roosendaal
  • Wij komen bij u aan huis of  kom naar ons kantoor
  • U word snel geholpen
  • Gediplomeerde computerspecialist
  • Altijd een oplossing voor elk computerprobleem

Waarmee kunnen wij u helpen?