Vanwege de covid-19 maatregelen alleen nog op afspraak

Computerhulp Oud Gastel

Computerhulp Oud Gastel en omgeving? Computerfanaat.nl helpt u met uw computerproblemen en laptop problemen. Wij kunnen dit doen bij u thuis of op kantoor of bij ons op locatie aan de Belder 23G in Roosendaal. Wilt u een afspraak maken om geholpen te worden met uw computer problemen? neem dan contact met ons op via de contactpagina

Computer problemen

Met de nieuwe technologische ontwikkelingen is te zien dat de computer steeds belangrijker wordt in het leven. Je gebruikt hem op het werk op school en thuis. Helaas gaan deze apparaten ook wel eens kapot of worden ze erg traag.  Wij van Computerfanaat houden ons dagelijks bezig met het oplossen van computer problemen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruikt maken van onze diensten. 

Is uw computer traag, heeft u last van irritante pop-ups?  Is uw internetverbinding zwak op bepaalde plekken in het huis? Wij kunnen dit verbeteren. Is uw computer wel afdoende beschermd tegen andere ongemakken die u het werken met de computer lastig maken? Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw computer in verband met internetbankieren?

Dit zijn een aantal dingen die we voor u kunnen doen, mocht u een ander probleem hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen de meeste problemen voor u oplossen.

Waarom Computerfanaat?

  • Goedkoopste computerhulp van Oud Gastel
  • Wij komen bij u aan huis of  kom naar ons kantoor
  • U word snel geholpen
  • Gediplomeerde computerspecialist
  • Altijd een oplossing voor elk computerprobleem

Een greep uit onze diensten

Hoe maak ik een afspraak voor computerhulp?
Belder 23G
4704RK Roosendaal
Nederland
Ma t/m Vr :  –  uur
Computerhulp Oud Gastel

Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.

Zie ook: