Vanwege de covid-19 maatregelen alleen nog op afspraak

Computer opschonen in Roosendaal en omgeving

Computerfanaat / Computer opschonen

Computer opschonen

Computer opschonen

Is uw computer de laatste tijd erg traag? Vervelende foutmeldingen of slome programma’s. Hoe meer u uw computer gebruikt, hoe meer rommel zich er ongemerkt op verzamelt. Rommel die zorgt voor steeds minder ruimte op de harde schijf en een steeds langzamer wordende computer. Vaak is het dan een goed idee om de computer op te schonen.

Computerfanaat helpt u bij uw computer opschonen

Wij kunnen uw PC opschonen of jouw laptop opschonen. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke bestanden ze kunnen verwijderen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw PC weer snel zal opstarten.

Gegevens en programma’s

Uw computer verzamelt allerlei ongemerkte data en gegevens. Zoals cookies en downloads dit gaat op den duur zorgen voor een trage computer. Een computer is niet bepaald een nette gebruiker, omdat de computer dit niet zelf opruimt, ook programma’s die u in het verleden nodig had en nu niet gebruikt kunnen de pc of laptop erg traag maken. Computerfanaat kan u hierbij helpen om uw computer weer sneller te maken.

SSD upgrade

Mocht een computer opschoning niet helemaal voldoende zijn dan kunt u ervoor kiezen om over te stappen op een SSD. Een harde schijf, oftewel HDD is de meest gebruikte opslagvorm voor onder andere computers en laptops. Een SSD is tot wel 15 x sneller dan een harde schijf hierdoor kan uw computer een heel stuk sneller gaan worden. Computerfanaat zijn  expert in het uitvoeren van een SSD upgrade.

SSD inbouwen
Hoe maak ik een afspraak voor een computer opschoning?
Belder 23G
4704RK Roosendaal
Nederland
Ma t/m Vr :  –  uur
Computer reparatie roosendaal

Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.

Waarom Computerfanaat?

  • Goedkoopste computerhulp van Roosendaal
  • Wij komen bij u aan huis of  kom naar ons kantoor
  • U word snel geholpen
  • Gediplomeerde computerspecialist
  • Altijd een oplossing voor elk computerprobleem

Waarmee kunnen wij u helpen?