Vanwege de covid-19 maatregelen alleen nog op afspraak

Back-up maken in Roosendaal en omgeving

Computerfanaat / Back-up maken

Back-up maken

Back-up maken

Een back-up maken van jouw belangrijke bestanden die je niet mag verliezen is erg belangrijk. Wanneer een harde schijf kapot gaat kan het erg lastig zijn om de verloren bestanden terug te halen vaak lukt het nog maar in sommige gevallen gaat het niet meer lukken. Een back-up is hiervoor een goede oplossing. 

Computerfanaat helpt u bij een back-up maken

Wij kunnen een back-up maken van jouw computer, laptop, telefoon of tablet. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke stappen ze moeten doorlopen om een goede back-up te leveren.

Back-up oplossing

Niets is zo vervelend als een crash van de harde schijf of de computer, vooral omdat het verlies van belangrijke bestanden en gegevens zo makkelijk te voorkomen is. Er zijn goedkope externe harde schijven beschikbaar om alle foto’s en andere bestanden met een kopie nog een keer op te slaan. Zo ben je er zeker van dat je deze bestanden niet kwijt bent als er onverhoopt iets met de computer gebeurt.

Automatische back-up

Er kan ook een automatische back-up gemaakt worden van de computer of laptop. Zo weet u zeker dat er altijd een recente back-up op een harde schijf staat. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van een back-up dan kan Computerfanaat u hierbij helpen. u kunt contact opnemen via de Contact Pagina
Automatische back-up
Hoe maak ik een afspraak voor een back-up te laten maken?
Belder 23G
4704RK Roosendaal
Nederland
Ma t/m Vr :  –  uur
Computer reparatie roosendaal

Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.

Waarom Computerfanaat?

  • Goedkoopste computerhulp van Roosendaal
  • Wij komen bij u aan huis of  kom naar ons kantoor
  • U word snel geholpen
  • Gediplomeerde computerspecialist
  • Altijd een oplossing voor elk computerprobleem

Waarmee kunnen wij u helpen?